Ga naar content

ElvisClassics Meets Bouke

Vele jaren voor er sprake was van het Britse Royal Philharmonic Orchestra die recent samen met Elvis Presley in de hitlijsten stonden was ElvisMatters al ver voor op zijn tijd. In mei 2004 kwam Elvis' dirigent en 'musical director' Joe Guercio vanuit het verre Amerika over om samen met het groot harmonieorkest van Mol-Rauw aanwezig te zijn op de eerste Elvis Classics. 75 topmuzikanten, 3 backing vocals, een ijzersterke ritme-sectie, zanger Jenson Bloomer en één legendarische dirigent: dat moést knallen. En dat deed het ook, vanaf de eerste noot. Nooit eerder werden in één show zoveel lange, warme staande ovaties gegeven, nooit eerder in Europa klonk de muziek van Elvis zo levensecht. Eén jaar later kwam het vervolg tijdens Elvis Classics II. De sfeer tijdens en na de evenementen was in één woord ‘on-voor-stel-baar’. Zowel publiek, orkest als dirigent en solisten gingen volledig uit hun dak.

Vijftien jaar na de eerste Elvis Classics stellen we met trots voor: ElvisClassics Meets Bouke! Op zaterdag 20 april 2019 staan er bijna TACHTIG (!) muzikanten op het podium van Schouwburg Rex in Mol. Alex Steurs, de dirigent van het Harmonieorkest Mol-Rauw, zal zijn orkest tot in de puntjes voorbereiden om de Elvis-avond te laten ontpoppen tot een ware ode aan de King en zullen we 15 jaar ElvisMatters vieren.

De ticketverkoop verloopt via ShopElvisMatters, en leden van ElvisMatters en Bouke's Fanclub hadden het voordeel vooraf kaarten te kunnen reserveren.

Tickets via deze link te bekomen: http://webshop.elvismatters.com/nl/elvisclassics-meets-bouke-2019.html