Ga naar content

Nieuwjaarsconcert 2022 uitgesteld...

Beste sympathisant,

2021 begon voor HOMR in mineur, in HOMR – termen: “ zonder Nieuwjaarsconcert”. We hadden er allemaal vertrouwen in dat we u in 2022 weer feestelijk en muzikaal konden verwelkomen met een spetterend Nieuwjaarsconcert.

Sinds de heropstart afgelopen zomer hebben wij echter ervaren dat onze muzikanten nog steeds erg gedreven zijn om samen muziek te maken. Het Nazomer Concert in september was een schot in de roos en dirigent, muzikanten en publiek waren laaiend enthousiast.

We waren in volle voorbereiding voor het Nieuwjaarsconcert van januari.
Als organisatie zijn we in de eerste plaats bezorgd om de gezondheid en het welzijn van iedereen. Met de ontwikkelingen van de laatste weken hebben we moeilijke - maar de enige juiste - beslissing genomen om het Nieuwjaarsconcert 2022 uit te stellen.

Maar uitstel is geen afstel! Zoals jullie van ons gewoon zijn heeft ons creatieve brein alweer de bovenhand genomen en hebben we het Nieuwjaarsconcert 2022 omgedoopt tot Lenteconcert 2022. Dit Lenteconcert zal plaatsvinden in 't Hof van ‘t Rauw op zaterdag 2 april om 19u en zondag 3 april in de namiddag.
Hou deze data alvast vrij in je agenda. Zo snel we meer gedetailleerde informatie hebben ontvang je de details, alsook de mogelijkheid om tickets te bestellen.

Wat zeker is: wij blijven muziek maken - van zodra we terug mogen - meer dan ooit.

We wensen iedereen alvast heel fijne feestdagen en blijf vooral gezond!

Namens dirigenten, muzikanten en het HOMR-bestuur.

Met de steun van