Ga naar content

Opname Concert: Radio Retro - Back to the 40's!

Volg op 19/9 een aantal beelden van de opname!

Vanaf woensdag 23/9 vindt u hier meer info over de verschillende uitzendingen!

Met dit concert gaan we helemaal 'back to the 40's'! Een Radio Retro programma om 'u' tegen te zeggen!
We duiken in deze magische jaren, getekend door WOII en… vrede en herstel. De periode van The Andrews Sisters, Bing Crosby, The Ramblers, De Havenzangers, …

Tijd om een muzikale ode te brengen aan deze jaren.

Maar hoe doen we dat nu in deze coronatijden? We kunnen u immers moeilijk ontvangen voor een live concert… Maar voor elk probleem is er een creatieve oplossing! En die hebben we bij HOMR voor u gevonden.

Op zaterdag 19 september concerteren we voor een keer niet met publiek. Wel zal het Harmonieorkest Mol-Rauw o.l.v. Alex Steurs een concert verzorgen, net alsof u er wel bij bent. En we nemen het concert voor u op. Een cameraploeg brengt alles professioneel in beeld om daarna het resultaat uw huiskamer binnen te brengen.

Vanaf 2 oktober zenden we 'Radio Retro' 4 weken na elkaar in miniatuurconcerten uit, en uw gastheer Frank Boonen leidt u vlekkeloos van het ene naar het andere concert!

Maak dus binnenkort kennis met muziek van Benny Goodman en Harry James en laat de klanken van ‘Die Fesche Lola’, ‘Lili Marlene’ en ‘In the mood’ uw huiskamer binnen glijden!

Meer nieuws en details in de nieuwsbrief, op Facebook en op deze website.!

Met de steun van